A Comfort Consulting Kft. 2004-ben alakult

Irodánk Szigetszentmiklóson, a Deák Ferenc u. 2. fszt. 3. szám alatt található. A cég fő tevékenységei az energetikai auditok készítése, energetikai szakreferensi szolgáltatás nyújtása, energiaracionalizálási pályázatokban történő közreműködés, commissioning, valamint a mérnöki tanácsadás épületgépészeti és épületenergetikai területeken. Ezen kívül foglalkozunk hidraulikai és légtechnikai rendszerek beszabályozásával, épületgépészeti rendszerek mérésével, valamint igazságügyi szakértéssel is. A cég ügyvezetője – dr. Magyar Zoltán – épületenergetikai területen több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, ami garanciát jelent az elvégzett munkák minőségére.

Button Text

A Comfort Consulting Kft. fennállása óta számos projektben vett részt, ezért a fenti tevékenységek tekintetében nagyszámú referenciával rendelkezünk.

Az elmúlt években számos irodaház, iskola, kórház, hotel, bevásárlóközpont és termelőüzem energetikai auditját készítettük el. A 2015. évi LVII. törvény a nagyvállalatok számára kötelezővé tette az energetikai audit elkészítését, így 2015 óta a törvényben és a végrehajtási rendeletben rögzített kötelező energetikai auditot is készítünk.

Az energetikai audit mellett a másik fő területünk az energetikai pályázatokhoz szükséges energetikai számítások és dokumentációk elkészítése.

Irodaházak, polgármesteri hivatalok, iskolák, kulturális létesítmények, vallási intézmények újultak meg a megvalósult energetikai pályázatoknak köszönhetően, melyekben részt vettünk. A projektekben az épületek utólagos hőszigetelése, a fűtési rendszer korszerűsítése, napkollektoros melegvíz termelő rendszer és napelemes villamos energiatermelő rendszer kiépítése valósult meg.

Hosszútávú célul tűztük ki az épületek energiafelhasználásának csökkentését,

mert a klímaváltozás elleni harcban jelentős szerepe van az épületek energiafogyasztás,- és CO2 kibocsátás csökkentésének. Az Európai Unióban az épületek energiafelhasználása a teljes energiafelhasználás mintegy 40 %-át teszi ki, azonban ha figyelembe vesszük az iparban lévő hasonló rendeltetésű épületeket is, akkor ez az arány megközelíti az 50 %-ot. Ezek a számok azt mutatják, hogy ezen a területen érdemes vizsgálódni és olyan intézkedéseket hozni, melyek csökkentik az épületek energiafelhasználását. A magyarországi épületállományra ez különösen igaz, tekintve, hogy nagyon sok épület energia pazarlóan üzemel.

ugyfel-ico.png
916
SIKERES PROJEKT
ugyfel-ico.png
1211
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
ugyfel-ico.png
78
MEGNYERT PÁLYÁZAT

KAPCSOLAT

CÍM

2310 Szigetszentmiklós, Deák Ferenc u. 2. fszt. 3.

TELEFON

+36 30 964 2500

ugyfel-ico.png

Dr. Magyar Zoltán

ugyfel-ico.png

Hégli Mihály

ugyfel-ico.png

Magyar Attila