dotted-banner.png
energetikai-palyazat

Energetikai pályázatot kíván benyújtani?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Írjon nekünk

Energetikai pályázat

 

Cégünk számos megvalósult energetikai pályázati projekt előkészítése során készített a pályázati feltételekhez illeszkedő energetikai tanulmányt, illetve több esetben ezen megvalósult pályázati projektek nyomon követésében jelenleg is részt veszünk.

A Comfort Consulting Kft. vállalja energetikai pályázatokhoz (KEHOP, VEKOP, GINOP, TOP, stb.) szükséges energetikai vizsgálatok és számítások elkészítését, mely során megvizsgáljuk az épülethatároló szerkezeteket és az épületgépészeti rendszert, elemezzük az elmúlt évek energiafogyasztását, kidolgozzuk a pályázati feltételekhez illeszkedő fejlesztés műszaki tartalmát, meghatározzuk a tervezett fejlesztés beruházási költségét, kiszámítjuk az elérhető energiamegtakarítást és az üzemeltetési költség megtakarítást, valamint elemezzük a projekt pénzügyi és környezeti fenntarthatóságát.

Az elvégzendő energetikai vizsgálat minden esetben a pályázati feltételekhez illeszkedően a Megbízó és a szakági tervezők együttműködésével történik. 

en plyzat hszigen plyzat pv

Igény esetén konkrét pályázati kiírástól függetlenül előzetesen elkészítjük az energetikai megvalósíthatósági tanulmányt, amely alapján a megrendelő a számára megfelelő pályázat kiírása esetén előnyből indulhat, mivel a megvalósíthatósági tanulmányban már rendelkezésre álló adatok felhasználásával az adott pályázati feltételekhez illeszkedő pályázati tanulmány rövidebb határidővel elkészíthető.

Az energetikai pályázatok projekt fenntartási jelentését évente szükséges elkészíteni. Amennyiben a pályázatban vállalt megtakarítások eléréséhez beavatkozásra van szükség, kizárólag az éves adatok elemzése nem biztosít erre megfelelő garanciát. A projekt fenntartási időszak alatt a pályázatban vállalt energiamegtakarítások elérésének céljából folyamatosan fokozott figyelmet kell fordítani a megvalósult energetikai rendszerek üzemeltetésére. A rendszerek üzemeltetésének és a megtakarítások negyedévenkénti alakulásának ellenőrzése által lehetőség nyílik időben javaslatot tenni az esetlegesen szükséges intézkedésekre.

A projekt megvalósítását követően vállaljuk negyedéves nyomon követési jelentések elkészítését, illetve az évente esedékes projekt fenntartási jelentésekhez szükséges adatszolgáltatások összeállítását. Az előirányzott energiamegtakarítás elérése és a pályázati indikátorok teljesítése érdekében az üzemeltetésre vonatkozóan összeállítjuk javaslatainkat.


Ha az Ön társasháza, középülete vagy cége energetikai pályázatot kíván benyújtani, kérjük szíveskedjen felvenni velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

ugyfel-ico.png
916
SIKERES PROJEKT
ugyfel-ico.png
1211
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
ugyfel-ico.png
78
MEGNYERT PÁLYÁZAT

KAPCSOLAT

CÍM

2310 Szigetszentmiklós, Deák Ferenc u. 2. fszt. 3.

TELEFON

+36 30 964 2500